Region

Svet

"E-play" nastupa u Parizu

Povodom dana muzike, 21. juna, beogradska grupa "E-play" će nastupiti u Parizu, u Francuskoj. Ovo je njihov prvi nastup u toj zemlji, gde će pokušati da u sat i po vremena, koliko traje nastup, predstave tamošnjoj publici svoj desetogodišnji rad.



"Ljudi iz Srpskog kulturnog centra u Parizu organizuju svake godine nešto za Dan muzike. Ove godine su izabrali nas i to nas je oduševilo. Jako smo im zahvalni jer se koncert u Parizu ne dešava svaki dan. Ideja je potekla od njih, a materijalna sredstva je obezbedilo Ministarstvo kulture Republike Srbije koje je ovaj put zaista pokazalo da imaj sluha za ovakve stvari. Da nije njih, cela ova stvar ne bi bila moguća", rekla je Maja Cvetković, u ime benda.

"Radujemo se što idemo tamo i očekujemo da sviramo najbolje moguće. Koncert će biti na otvorenom, ispred Srpskog kulturnog centra koji se nalazi kod muzeja „Žorž Pompidu“. Sviraćemo na mom omiljenom mestu u Parizu, a već na „Fejsbuku“ imamo dosta Srba iz Francuske koji najavljuju kako jedva čekaju naš koncert", dodala je ona.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

E-play

Povezane vesti:


>