Region

Svet

Aleksandra Radović: Ljubitelj sam azijske kuhinje

Pop pevačica Aleksandra Radović, koju publika trenutno gleda u ulozi sudije u muzičkom šou programu “Prvi glas Srbije”, već nekoliko meseci sa saradnicima priprema koncert u Sava centru, zakazan za 20. oktobar.

Aleksandra Radović: Ljubitelj sam azijske kuhinje



Osim muzičkog i pevačkog dela, Aleksandra vodi računa o scenskim efektima koji će, kako kaže, biti na zavidnom nivou. S obzirom na to da ne sme da zapusti ni glas, ni telo, ova talentovana dama redovno odlazi u teretanu da vežba i održava kondiciju. Treninge uvek prati i posebna ishrana, pa smo popularnu pevačicu pitali da li je sa kutlačom na “ti” ili na “vi”?

"Kada bi mi ocenjivali kulinarske sposobnosti od jedan do deset, dobila bih jaku peticu - kaže za “Novosti” Aleksandra Radović. - Postoje jela koje odlično pripremam, a neka mi uopšte ne idu od ruke. Zato ne volim da eksperimentišem, već spremam isključivo ono što će provereno biti ukusno. Najviše volim azijsku kuhinju, jer je lagana i nije mnoga masna. Najbolje sam jela na Baliju. Savršenstvo od hrane. Tamo sam bukvalno polizala tanjire", kaže Aleksandra.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>