Region

Svet

Rođendansko iznenađenje: Udala se Nikolina Pišek! (Foto)

Na opšte iznenađenje, pred oltar je stala i atraktivna voditeljka Nikolina Pišek, koja se udala za Maria Petrekovića. Čestitamo.

Rođendansko iznenađenje: Udala se Nikolina Pišek! (Foto)



Naime, u zagrebačkom tržnom centru 22.septembra, na proslavi rođendana ovog poslovnog objekta, desilo se i neočekivano - konačno smo najpoželjniju Hrvaticu videli u venčanici. Apsolutna senzacija desila se u subotu od 18 časova kada je "Las Vegas" stigao u Zagreb. King Kros omogućio je parovima venčanje baš kao u Las Vegasu - brzo i glamurozno po zakonu rokenrola.



Svi mladenci obukli su primerene kostime, a svi novopečeni mladenci dobili su potvrdu o "sklopljenom braku". Organizaciji venčanja nije odolela ni najpoželjnija voditeljka Nikolina Pišek, koja se venčala sa Mariom Petrekovićem.



Dirljiva ceremonija raznežila je novopečenu mladu. Kum mladenaca Zlatan Zuhrić Zuhra oduševio je prisutne svojim odelom i nazdravio mladencima.



Na jubilarnom  rođendanskom slavlju organizovano je dovoljno zabave i kreativnih izazova za sve generacije. Deca su uživala u mnogobrojnim edukativnim radionicama i predstavama koje su se odvijale u prostoru King Kros centra.







Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>