Region

Svet

Zorica Brunclik i Kemiš planiraju gala feštu!

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Kemiš nisu imali svadbu, venčali su se u pet popodne, a preko noći ona se porodila. Sada planiraju gala feštu...

Zorica Brunclik i Kemiš planiraju gala feštu! Screenshoot/Instagram
Zorica još uvek razmišlja kako da iznenadi Kemiša povodom četrdeset godina braka:


"Nisam osmislila još uvek kako tačno da ga obradujem, Pravićemo feštu. Svadbu (smeh)! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. 


Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma. Ali otom-potom, ove godine pričam samo o diskografiji."
– zaključila je Zorica Brunclik.Pevačica nije zadovoljna svojom kilažom ni sada, a ni kada je imala mnogo manje kilograma:


"U svom životu kad sam bila najmršavija mislila sam da sam debela. Nisam nikada ustala i rekla „E, Zorice, alal ti vera, ovo je tvoja idealna kilaža“, uvek je tu bilo viška. Ta se brojka kretala da kada sam imala manje nego što bi možda trebalo da imam ja sam uvek želela još malo manje, bar 2-3 kila. Kad sam imala normalnu kilažu tada sam tek govorila da sam debela. I to je tako išlo, a sad kad imam 20 viška ponašam se kao kada su bila ta 3 do 4 više. Eto, to još nisam ostvarila, da budem zadovoljna." - rekla je Zorica Brunclik za Grand, pa je zatim dodala da u njenim godinama ne smeš ni da smršaš:


" I kada bih htela da krenem na neku radikalnu dijetu u ovim godinama vas prvo pitaju kako ste, da li ste dobro. Ja uvek pitam a što, jer pomislim kako li to izgledam. Kada bih baš krenula da mršavim rekli bi „ova je gotova, ova ima još 2 kupanja i to je to“. Tako da ne smeš ni da smršaš.."- završava pevačica.

NEDELJNI HOROSKOP

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Grand


>