Region

Svet

Ivana Jordan sa sinom izašla iz porodilišta: Uskoro novi album (Foto)

Pevačica koja se prošle srede porodila carskim rezom u utorak oko podneva napustila porodilište “Narodni front”. Dobro se osećam i zaista sam presrećna - rekla je Ivana po izlasku iz bolnice.

Ivana Jordan sa sinom izašla iz porodilišta: Uskoro novi album (Foto)



Kantautorka Ivana Jordan, koja se u sredu porodila carskim rezom, napustila je u utorak porodilište. Po novopečenu mamu i sina došao je Dušan Antonijević, direktor internacionalne kompanije, koji je oko deset časova parkirao “hjundai” ispred GAK “Narodni front”.

Mladi otac je sa plavom čipkanom nosiljkom u ruci pozdravio okupljene fotoreportere, a zatim se uputio u privatni apartman bolnice u kojoj je bila smeštena pop pevačica. Sat i po kasnije, srećna porodica pojavila se na ulazu porodilišta, gde su nasmejani na minut ispozirali novinarskim ekipama.

- Dobro se osećam i zaista sam presrećna - rekla nam je kroz osmeh mlada mama, koja je blistala u sivo-crnoj elegantnoj haljinici. - Jedva čekamo da dođemo kući i uživamo u blagodetima koje donosi roditeljstvo. Sin nam je pravi medić i napredna beba. Markantan je i lep na tatu, ali mislim da će od mame nasledeti nosić. Izgleda da nam se želje ostvaruju, jer smo maštali o tome da sin liči na njega, a ćerka na mene. Volela bih da rodim i drugo dete, ali sačekaćemo da sin malo poraste.



U porodičnom domu Jordan-Antonijević sve je bilo spremno za dolazak najmlađeg člana. Mladi bračni par, koji se na večnu ljubav zakleo prošle godine u junu, pripremio je bebin kutak u plavičasto-tirkiznim nijansama.

Inače, popularna pevačica ne planira dugo da odsustvuje sa muzičke scene, već namerava da na jesen ili zimu objavi novi album.

- Pesme su snimljenje i spremne za produkciju. Već sada zvuče izuzetno, u izvođenju velikog orkestra naših eminentnih muzičara. Biće to izražen preokret u žanru i zvuku, vrlo ozbiljan, kvalitetan i odgovoran poduhvat. Novi singl i snimanje spota odložili smo za jesen. Radujem se i koncertima koji su u planu posle promocije albuma - poručuje Ivana.

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>