Region

Svet

Seka Aleksić: Odmah sam znala da je Veljko čovek mog života!

U intimnoj atmosferi svog velelepnog doma, aranžiranim specijalno za tu priliku, Svetlana Aleksić i Veljko Piljikić 12. septembra proslavili su drugu godišnjicu braka.

Seka Aleksić: Odmah sam znala da je Veljko čovek mog života!



Velika ljubav, harmoničan odnos, te pažnja koju svakodnevno poklanjaju jedno drugom u njihovom slučaju nije farsa, već realnost. Folk diva ne krije činjenicu da je još pri drugom susretu sa Veljkom znala da je upravo on čovek njenog života i ubrzo se pokazalo da je osećaj nije prevario.

Romansu su otpočeli pre tri godine, a bajkovito venčanje koje su upriličili u beogradskom restoranu "Franš" proglašeno je događajem godine. Tog datuma prisećaju se s velikom radošću i uzbuđenjem.

Kako ste proslavili drugu godišnjicu braka?

"Oboje smo imali želju da se tog dana u potpunosti posvetimo jedno drugom i da ne pravimo masovno slavlje. Želeli smo da u našem domu i dvorištu priredimo intimnu proslavu, što smo i učinili. Mada, pripreme za obeležavanje godišnjice bile su kao da je reč o slavlju na kom je trebalo da ugostimo nekoliko desetina zvanica. Pripreme su počele nekoliko nedelja ranije, kada sam krenula da razmišljam o poklonu kojim ću obradovati supruga. Moram priznati da mi to uvek predstavlja problem, jer znam da on smatra da sam mu ja najveći dar koji je ikada mogao da dobije. I pošto je svestan da mu u potpunosti pripadam, teško je osmisliti neko iznenađenje ili odabrati poklon koji bi mogao da mu izmami oduševljenje", objasnila je Seka.

"Zaista nam je prijalo da ovog puta bez velike pompe obeležimo dan koji nam je oboma najvažniji u životu", bio je precizan Veljko.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>