Region

Svet

Danijela Vranić priznala krivicu i dobila uslovnu kaznu (Foto)

Pevačica Danijela Vranić postigla je danas sporazum sa tužilaštvom i priznala da je pijana napala policajca, za šta je osuđena na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana, u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Danijela Vranić priznala krivicu i dobila uslovnu kaznu (Foto)



Krivicu je priznala i njena sestra Jasmina K. , kojoj je izrečena ista uslovna kazna.
Borivoje Pajović, advokat dveju sestara, kaže za “Blic” da Danijela Vranić nije ranije osuđivana i da je počinila “situaciono krivično delo”, jer je naglo reagovala kada joj je prišlo više policajaca.

Danijela Vranić je priznala da je 18. septembra 2011. godine kod hotela “Balkan“ pijana napala i vređala policajce koji su je zaustavili posle prave filmske potere po gradu zbog niza saobraćajnih prekršaja. Utvrđeno je da je u krvi imala 1,84 promila alkohola.



“Po zanimanju sam estradna umetnica i mesečno zarađujem 20.000 dinara. Niko me nije prinudio da potpišem sporazumno priznanje krivice, niti mi je van nagodbe nešto obećano. Svesna sam da bi umesto sporazuma teklo suđenje i da sam mogla da budem osuđena”, rekla je pevačica sudiji. Ona je posle suđenja izjavila da je odahnula zbog postupka i da će se posvetiti sebi.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>