Region

Svet

Nataša Bekvalac otkačila Darka Kostića?!

Za nastup u novoj emisiji Boška Jakovljevića koja se emituje večeras na TV Pink, šuška se da je pevačica iskeširala 7.500 hiljada evra

Nataša Bekvalac otkačila Darka Kostića?!



Inače, izvor blizak pevačici otkrio je da će za Natašin večerašnji stajlnig biti zadužena njena sestra Kristina, a ne kako smo navikli, modni kreator Darko Kostić koga je Bekvalčeva "ukrala" od svoje koleginice Karleuše.

Poznato je da je prijateljstvo i kumstvo pop pevačice Jelene Karleuše i kreatora Darka Kostića prekinuto jer se pevačica naljutila na kreatora kada je počeo da sarađuje Natašom, čije su odevne kombinacije sve više počele da liče na one koje diva nosi godinama unazad.
 
Da li je i Bekvalčeva promenila stilistu zbog činjenice da ne želi da liči na svoju koleginicu, ili je jednostavno htela sestri da pruži priliku da se pokaže na delu, nije nam poznato.

Međutim, kako smo već pisali, na snimanju emisije VIP ROOM Nataša se pojavila u Đuzepe Zanoti cipelama koje je Karleuša nosila još pre dva meseca, a igrom slučaja JK je takođe naoštrila svoje "bodlje" i gostovala kod Jakovljevića u istim cipelama kao i njena koleginica.

Prva koja će promovisati svoj stajling je Nataša Bekvalac čiji nastup možemo pratiti večeras od 22.30 na TV Pink, dok će JK biti gost u drugoj emisiji koja se emituje sledeće nedelje.

Autor: J.B.
Izvor: Puls
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>