Region

Svet

Emina Jahović: Moj i Mustafin duet je pravi hit u Turskoj (Foto + Video)

Pop pevačica Emina Jahović-Sandal, koja sama osmislila kompozicije i tekstove za svoje hit numere, krajem godine publici će predstaviti novi kompakt disk koji je pažljivo pripremala.

Emina Jahović: Moj i Mustafin duet je pravi hit u Turskoj (Foto + Video)



Dok se bude spremala za obaveze koje je čekaju prilikom promocije novih pesama, prelepa brineta će sa suprugom, turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom, otići u obilazak srednje i južne Afrike. To će biti prvo duže zajedničko putovanje supružnika od kada je u njihov domu u Istanbulu, pored četvorogodišnjeg sina Jamana, pre šest meseci "stigao" i maleni Javuz. Pre toga, srpska Penelope Kruz prvi put će izdati pesmu za tursko tržište za koju je snimila i spot u kome izgleda savršeno i pored toga što je nedavno po drugi put postala majka.

"Odlučila sam da ovu numeru snimim i na srpskom jeziku, jer smatram da bi i ljudi koji ovde žive trebalo da uživaju u tim divnim melodijama. Pesma se za tursko tržište zove "Poslednja brzina", dok naslov na srpskom još nismo odabrali. Publika je vrlo lepo prihvatila taj duet i on je postao pravi hit. Prvi put sam na taj način sarađivala sa suprugom i bilo je to na obostrano zadovoljstvo", rekla je Emina.

O planovima u muzici za naredni period, popularna pevačica je izjavila: "Uskoro izdajem novi album i sva moja energija biće usmerena na to. Pesme su gotove, aranžmani podeljeni, nadam se da će nove melodije uskoro i publika imati priliku da čuje. Prema sadašnjim planovima, kompakt disk bi trebalo da objavim u novembru. Želim da se u narednom periodu posvetim i radu na turskom tržištu, ali to ne znači da ću zapostaviti fanove iz Srbije, već planiram da paraleno radim u obe zemlje."



Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Hello
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>