Region

Svet

Katarina Živković ekskluzivno za Svet Plus: Nakon odmora sledi promocija spota!

Nakon što se proslavila hitovima kao što su "Ko me zna", "Ljubav", "Ovo je zemlja Srbija" i drugim, mlada Leskovčanka pre par meseci učestvovala je i na Grand festivalu sa baladom "Devet meseci". Pesma je vrlo brzo pronašla put do publike, a uskoro će biti i ekranizovana.

Katarina Živković ekskluzivno za Svet Plus: Nakon odmora sledi promocija spota!



Kako ekskluzivno saznajemo, za navedenu numeru urađen je visokobudžetan spot koji je sniman tri dana, a same pripreme za snimanje spota trajale su mnogo duže. Katarinin dečko, maneken i tv voditelj Bane Janković, neprestano je bio uz nju, davajući joj veliku podršku iza kamera.

Promocija spota koja se sa nestrpljenjem očekuje trebalo bi da usledi vrlo brzo, odmah po povratku sa odmora na koji su Kaća i Bane večeras zajedno otputovali. Par će se odmarati u Hurgadi, a, kako nam je i sama Katarina navela, potreban joj je odmor od svega jer je po povratku očekuje mnogo obaveza.

"Idem u Hurgadu da se odmorim od svega, jer nakon odmora sledi promocija spota. Osim toga, i nove pesme su u pripremi", izjavila je Katarina za naš portal.

Podsećamo da je pesma "Ljubav" vašim glasovima izabrana za hit godine 2011. radija Svet Plus, a pesma "Ovo je zemlja Srbija" za hit leta tekuće godine. Hit leta emituje se svakodnevno na radiju Svet Plus do 1. septembra.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>