Region

Svet

Ognjen Amidžić: Neće biti tuče na Farmi

Ognjen Amidžić, voditelj je rijaliti šoua "Farma" i jedina dodirna tačka "farmera" sa spoljnim svetom. On ih posećuje prlikom biranja sluga i izbacivanja i jedan je od malobrojnih, koji može da razgovara sa njima, te ih poznaje i sa one strane kamere. Kako kaže, sam nikada ne bi pristao da uđe na farmu, a kako mu se čini, ovi "farmeri" su se u potpunosti ogoleli pred kamerama.

Ognjen Amidžić: Neće biti tuče na Farmi



"Ova farma je veoma transparentna. Nije bilo radnji iza kulisa, skrivenih emocija ili situacija koje bi bile drugačije da su kamere ugašene. Farmeri su se potpuno ogolili pred kamerama", rekao je Ognjen i dodao da su ovaj serijal obeležile svađe.

"Svi smo svedoci da se ovi farmeri za razliku od prvih više svađaju. U ovom serijalu je došlo do ozbiljnog distanciranja određenih farmera. Ljudi koji su birali ekipu su verovatno znali i bili spremni na sve ovo, što se pokazalo odlično za gledanost", dodao je on.

Na pitanje da li će na imanju u Lisovićima doći i do fizičkog obračuna, voditelj je rekao: "To niko ne zna. Mislim da publika to negde i priželjkuje jer su upravo to situacije koje su najgledanije. Moje mišljenje je da ipak neće doći do fizičkog obračuna."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>