Svet

Region

Madona misli da je Lady Gaga samo imitatorka!?

Kako se šuška, pop kraljica Madonna, nije baš oduševljena koleginicom Lady Gagom, smatra je samo imitatorkom, nerviraju je Gagini ekstravagnatni nastupi, a najviše od svega joj smeta što nju smatraju njenom naslednicom.

Madona misli da je Lady Gaga samo imitatorka!?


"Madonni smeta što Gaga koristi modu i scenski nastup na taj način, da je mnogi smatraju `novom Madonnom`. Ona misli da je jedinstvena i da ne može postojati mlađa verzija unikata. To je stvar njenog velikog ega", rekao je jedan neimenovani  izvor "Chicago Sun Timesu".

S druge strane, Lady Gaga o Madonni misli isključivo najbolje, pa je čak smatra i prijateljicom. "Ona je sjajna. Pretpostavljam da bih mogla reći da smo prijateljice. Jako volim njenu ćerku Lourdes. Ona je divna mlada devojka, došla je jednom s mamom na moj nastup i odlično smo se slagali", rekla je pevačica i dodala da bi jako volela da sarađuje sa Madonnom.

Nedavno je Gaga izbacila punu verziju svog novog spota "Alejandro", a čim je izašao, mnogi fanovi su razočarano komentarisali kako je pevačica pokušala da iskopira Madonnu. Definitivno postoji sličnost, a naročito zato što je spot radio Steven Klein, koji je spotove radio i Madonni.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>