Svet

Region

Lady Gaga dolazi u Beograd na nagovor svoje prijateljice Marine Abramović!

Pevačica Lady Gaga uskoro se vraća u Srbiju. Prema pisanjima domaćih medija, ova svetska zvezda dolazi u Beograd na nagovor svoje prijateljice Marine Abramović, koja će posle 44 godine imati svoju samostalnu izložbu u našem glavnom gradu.

Lady Gaga dolazi u Beograd na nagovor svoje prijateljice Marine Abramović! Screenshoot/InstagramRetrosprektivna izložba Čistač sa više od 120 radova iz svih faza pedesetogodišnje karijere Marine Abramović biće prikazana u Muzeju savremene umetnosti od 21. septembra 2019. godine do 20. januara 2020, piše Informer.

Dolazak američke pevačice nagovestio je direktor muzeja Slobodan Nakarada:

“Imamo najave da će Marinini prijatelji navratiti u neko vreme. Svi me pitaju da li će Lady Gaga doći. Možda, mi ne znamo još uvek. Ovo će biti najveći kulturni doživljaj, koji je Srbija dugo iščekivala i zaslužili”, rekao je za Informer.

Inače, ovo bi bila druga poseta Lady Gage našoj zemlji. Ona je prvi put bila ovde kako bi posetila svog verenika koji je na Tari snimao film Šuma. Tada je s njim obilazila beogradske splavove, jela srpske spceijalitete, koji su joj se toliko svideli da je obećala da će se vratiti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>