Svet

Region

Madona razočarala milione! Šta joj neće oprostiti?!

Ono što su svi zasigurno čekali u finalnoj večeri Evrosonga jeste dugo unazad najavljivani nastup kraljice popa Madone, koja je, kako se spekulisalo, za nastup od svega nekoliko minuta dobila između jedan i dva miliona dolara. Madona razočarala milione! Šta joj neće oprostiti?!

Madona razočarala milione! Šta joj neće oprostiti?! Screenshoot/VideoTeško je reći ali istina je da je Madona razočarala. Kraljica popa pojavila se u kostimu Žan Pola Gotjea, koji je i lično došao da isprati njen nastup u Tel Avivu.

Pre nastupa imala je snažnu poruku za sve: 

"Muzika spaja ljude."

Madona je na scenu dok je trajalo glasanje - oko ponoći, svi su očekivali spektakl, a tako je sve i obećavalo. Najveća svetska muzička zvezda, senzacija, ikona popa, idol mnogim generacijama, počela je svojim klasikom "Like a Prayer" (naravno, rearanžiranom), a zatim promovisala novu pesmu "Wake Up", koju je, ruku na srce, malo ko znao.

I nisu joj oprostili što nije otpevala bar još jedan stari hit - za sve generacije.

Publika u hali "Ekspo" i oni koji su pratili putem malih ekrana već u prvim minutima su izgubili onu euforiju iščekivanja. Jer... Madona je počela da falšira. Madona? Falšira? Da, dobro ste čuli. Iako je scenografija bila spektakularna, scenski efekti ispunili očekivanja, od kraljice popa očekivalo se mnogo, mnogo više.

Društvene mreže preplavili su komentari razočarenja, a mnogi su prokomentarisali da je u ovoliko lošem izdanju nikada nisu čuli.

Samo neki od komentara: 

- Da li je od plastike?

- Da li je ovo stvarno Madona ili je njena loša zamena?

- Loš autotjun.

- Vreme joj j e da ode u penziju.

- Najgori Madonin nastup ikada.

- "Like A Prayer" je bio šokantan.

- Kakav promašaj!

- Najgori nastup večeri.

- Ma, dajte! Želimo Madonu.

- Oh, draga Madona, prestani.

- Nadam se da neće pasti niz stepenice...


Ni strani mediji nisu preneli sjajnu sliku o Madoninom nastupu na Eurosongu. Naslovnice su pune kritika, komentari se samo nižu, ali...

S druge strane, ima i onih koji se pitaju: Da li smo mi krivi što imamo tolika očekivanja od Madone? A Madona je ipak "samo" Madona. Ljudsko biće.

I šta god da uradi, koliko god da falšira - možemo li joj zameriti? Jer, Madona je Madona. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>