Svet

Region

Lejdi Gaga nadmašila samu sebe! Pogledajte kojom groznom supstancom je bila prekrivena na nastupu! (Video)

Zašto li iko pomisli da Lejdi Gaga ne može da smisli novi način da nas sve iznenadi, i ponekad oduševi, a ponekad zgrozi. U čast albuma "Born this way" pevačica je organizovala turneju, a u Teksasu je nastupila prekrivena ni manje ni više nego povraćkom.

Lejdi Gaga nadmašila samu sebe! Pogledajte kojom groznom supstancom je bila prekrivena na nastupu! (Video)Lejdi Gaga u najluđem izdanju do sada (Foto+Video)
U pitanju je bio besplatan koncert koji je Lejdi Gaga priredila u Teksasu, a da bi bez karte ušli na njega, Gagini najverniji fanovi morali su da prinesu malu žrtvu. Naime, morali su da urade nešto poput menjanja statusa veze u neki neistinit, ili pozajmljivanja svoje garderobe potpuno nepoznatoj osobi, a onda i da sve to fotografišu i postave na Fejsbuk kao dokaz.

Lejdi Gaga ponovo šokira stajlingom: Prošetala Londonom kao božićna jelka! (Foto)
Iako je ovo vrlo zanimljiv način da se uđe na koncert, ono što je usledilo na samoj bini bilo je zaista nešto što publika nikada neće zaboraviti. I taman kada pomislimo, po ko zna koji put, da pevačica ne može gore da se ponaša ili obuče, ovog puta jedna od devojaka na sceni ispovraćala se po njoj, a Lejdi Gaga je nastavila da peva kao da se ništa nije dogodilo.

Celu scenu možete videti na video snimku, a ako ste slabijeg stomaka, možda je bolje da je preskočite.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>