Svet

Region

Madona razočarala publiku i u Beču!

Loše reakcije na svetsku turneju američke pevačice Madone pod nazivom "MDNA" nastavljene su i Beču, gde je pop zvezda takođe pevala na plej-bek i izazvala nezadovoljstvo fanova.

Madona razočarala publiku i u Beču!



Ona je najpre održala, kako procenjuju austrijski mediji, stravično loš koncert, zatim posetila jedan bečki muzej i potom u jednom restoranu vratila sva servirana jela.

To je bilans Madoninog boravka od 90 sati i 48 minuta u Beču, pre nego što je otputovala za Varšavu, piše bečki dnevnik "Esterajh".

List prenosi da je svetska zvezda u utorak uveče otišla na romantičnu večeru sa svojim momkom Brahimom Zaibatom u restoran "Mraz i sinovi", ali je svaku porudžbinu vratila.

Očigledno joj nije prijala kreativna kuhinja restorana koji ima čak 17 bodova u poznatom svetskom vodiču "Gault Millau".

Posle ovog lošeg iskustva u restoranu ona je otkazala planirani večernji obilazak grada i povukla se u hotel "Imperijal", gde je svoje nezadovoljstvo "izbacila" u fitnes-studiju.

Iza sebe Madona nije ostavila puno toga. Izuzev potpisa u knjigu gostiju bečkog hotela i muzeja, ona nije dala nijedan autogram.

Na koncertu, pred 25.000 fanova ona je na plej-bek otpevala 69. minuta, čime je razočarala tamošnju publiku.

Autor: S.P.
Izvor: Tanjug
Foto: allaboutmadonna.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>