Region

Svet

Gazda diskoteke pokušao Maju Marijanu da odvuče u krevet!

Maja Marijana doživela je nepijatnost kada je sa prijateljicom došla u jedno manje mesto  u okolini Beograda kako bi dogovorila svoj nastup na otvaranju bazena. Sve je bilo kako treba dok se u dogovor oko nastupa nisu uključila dvojica braće izvesne Dragane koja je bila zadužena za ugovaranje tezge na otvorenom.

Gazda diskoteke pokušao Maju Marijanu da odvuče u krevet!



Tako je jedan od njih predložio da Maja nakon nastupa na otvaranju bazena dođe do obližnjeg restorana i peva na njegovoj svadbi. Kako je bio uporan, a pevačica odbijala da za isti honorar peva i na njegovom venčanju, Maja je vrlo brzo od nervoze počela da pali cigaretu za cigaretom. Stariji brat vlasnice bazena brzo se “izgubio”, ali je sa maltretiranjem pevačice nastavio mlađi, prenosi “Ekspress magazin”.

Ionako ljuta pevačica se još više razbesnela kada je momak počeo da joj deli komplimente. Hvalio je kako ima lepo telo, predlagao da idu da se provozaju čamcem, da s njim krene do grada u njegov kafić jer je želi da je upozna sa svojim gostima i meštanima… Pitao je kako joj se sviđa krevet u hotelu, gde joj je soba…

“Šta ti je, bre?! Pa nisam ja mečka da me vodaš po gradu i pokazuješ ljudima! Ništa od toga čoveče. Pusti me! Ja sam udata žena, majka dvoje dece”, odbrusila mu je pevačica.

I dalje je bio uporan, tražio isto a ona odbijala. Kada su se svi vratili za njihov sto, pevačica se požalila prijateljici na navalentnog mladića i gotovo zaplakala od muke. Videvši u kakvom je stanju brzo su joj otkrili da je sve izrežirano jer je “upala u klopku” njihove skrivene kamere za jednu emisiju. Tek onda se Maji pojavio osmeh na licu.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>