Region

Svet

Jelena Karleuša i Duško Tošić kupili nekretnine od 2.500.000 evra

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić nedavno u se preselili na Dedinje, a njihove nekretnine u elitnom delu Beograda procenjene su na dva i po miliona evra, što ih automatski svrstava u poznate ličnosti s najvrednijim stambenim objektima.

Jelena Karleuša i Duško Tošić kupili nekretnine od 2.500.000 evra



"Novi dom, koji je Duško Tošić kupio svojoj ženi i ćerkama, procenjen je na dva miliona evra. Luksuzna kuća ima 550 kvadrata, pet spavaćih soba i šest kupatila, lift i bazen (koji je trenutno u izgradnji), a smeštena je u novom elitnom naselju Panorama na Dedinju. Samo dnevna soba ima više od 150 kvadrata, dok enterijer krase najskuplji mermer i drvo" - otkriva izvor Kurira.

On dodaje da Duško i Jelena, sem pomenute vile u kojoj žive, imaju i penthaus, koji agencije za nekretnine procenjuju na pola miliona evra:

"U toj zgradi su četiri stana, od kojih jedan pripada fudbaleru Aleksandru Kolarovu, a ostala dva takođe Duškovim prijateljima iz reprezentacije. U okviru kompleksa postoje unutrašnji i spoljašnji bazeni sa slanom vodom. Baš takav Jeleni se ovih dana gradi i u vili u kojoj živi".

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>