Region

Svet

Hit leta radija Svet Plus: Romana poziva svoje fanove da glasaju za Moja ljubavi (Video)

U ponedeljak je na radiju "Svet Plus" startovao "Hit Leta" i dvanaest predloga se bori za titulu najslušanije pesme ovoga leta.

Hit leta radija Svet Plus: Romana poziva svoje fanove da glasaju za Moja ljubavi (Video)



Među predlozima je i novi singl Romane Panić "Moja ljubavi", koja se vašom zaslugom našla na ovoj listi. Međutim, još uvek se Romanini fanovi nisu probudili i ne glasaju bas ažurno za svog favorita, ali još uvek ima vremena jer je finale u subotu 21. jula.

Pozvali smo Romanu i rekli joj da se nalazi na našoj listi i ona je bila presrećna:

"Mnogo mi je drago što je pesma, iako relativno skoro objavljena, već zaslužila da se nađe na jednoj takvoj listi. Naravno pozivam svoje fanove da glasaju za našu pesmu "Moja ljubavi" jer pesma je svakako pravi letnji hit. Pratiću kako teče glasanje, a sigurna sam da će se pesma dobro plasirati", kaže Romana.

Ne zaboravite da je bitno da glasate za svog favorita svakodnevno kako bi predlog uopšte ostao na listi, jer se svakoga dana, u 13h, opraštamo sa jednim predlogom, onim koji ima najmanje sakupljenih glasova.

Glasate u anketi na portalu svetplus.com, zatim u direktnom uključenju u program svakog radnog dana u podne preko telefona i skype-a, kao i sms porukama non stop.



Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>