Region

Svet

Cenzurisana pesma Jelene Karleuše Krimi rad (Video)

Zbog provokativnog teksta, uobičajenog za pesme u rep i r’n’b maniru pevačica je bila primorana da u spotu za Krimi rad pusti cenzurisanu verziju tog ostvarenja.

Cenzurisana pesma Jelene Karleuše Krimi rad (Video)



Izvorna verzija pesme će moći da se čuje na Internetu, kao i na nosačima zvuka.

"Dečice, za spot ide cenzurisana verzija pesme Krimi rad. Mora tako" - obavestila je svoje fanove na društvenim mrežama Jelena Karleuša - Tošić.

Pesma je snimljena sa prestoničkim reperom Tečom, a njen tekst nije ništa eksplicitniji od tekstova svetskih zvezda koje imaju numere u sličnom maniru.

"Znam da uživate u novim pesmama ali i da ste nestrpljivi kada je reč o spotovima. Evo, ja vam obećavam da ce montaža za pesmu Krimi rad biti završena do kraja nedelje. Verujte mi, isplatiće vam se čekanje... U julu snimam spot za pesmu So koja vam se toliko svidela, a 10. avgusta, na prajdu u Cirihu, snimam spot za pesmu "Sodoma i gomora" koja je za sada najveći hit sa ovog albuma"  - napisala je Jelena i dodala:

"Za jesen je rezervisano snimanje spotova za, po meni, dve najbolje pesme sa albuma Savršen zločin i Pucaj u ljubav. Mogu samo da vam obećam da je reč o spotovima posle kojih će sve biti trivijalno. Ali o tome - kad dođe vreme" - napisala je u svom stilu atraktivna plavuša koja konstantno iskazuje veliku zahvalnost brojnim fanovima koji je prate.

"Još jednom zelim da vam se zahvalim za vašu ljubav i neverovatnu podršku. Vi ste čudo. Zbog vas, moje armije, postoji podela na mene i sve ostale" - piše Jelena.



Izvor: Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>