Region

Svet

Mira Škorić: Izdajem CD i napuštam estradu

Mira Škorić odlazi sa srpske muzičke scene posle 25 godina, koliko traje njena estradna karijera. Završava svoj 15. album, a onda se definitivno povlači. Kaže da bi fizički mogla još mnogo toga da postigne, ali psihički ne.

Mira Škorić: Izdajem CD i napuštam estradu



"Napuštam estradu! Ne mogu više ništa da podnesem. Svega mi je preko glave. Ne mogu, bre, mirno da živim. Muka mi je više od menadžera, pevačica, pevača... Nikad nisam želela medijski da se eksponiram, jer mi to zaista nije potrebno. Jaka sam i izdržljiva, ali dosta je! Ono što me je uvek činilo srećnom u ovom poslu, jeste to što volim da pevam i što imam prave drugarice kao što su Ceca Ražnatović, Vesna Zmijanac, Lepa Brena i Ana Bekuta" - kaže pevačica za Kurir.

Mira otkriva da će njen novi album uskoro biti završen.

"Ubrzo će moj CD biti gotov i srećna sam. Na njemu će se naći prelepe pesme, čućete. Nakon objavljivanja planiram dva velika koncerta i nekoliko manjih nastupa, a onda se povlačim sa estrade. Neću se pojavljivati na televiziji, u novinama... Pevaću po klubovima za svoju dušu, ali neću biti deo tog „glamuroznog” estradnog sveta. Sledeće sedmice, posle dužeg vremena, gostujem na dva beogradska splava i osećam da će provod biti odličan".

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>