Region

Svet

Vip Survivor: Nikola Šoć četvrti finalista! Takmičari napustili Kostariku (Video)

Veliko veće se obradovalo kada im je Jelena saopštila da je Vlada postao treći finalista. Neven je komentarisao da ne voli ljude koji se sa svima slažu i u koji nemaju svoje mišljenje.

Vip Survivor: Nikola Šoć četvrti finalista! Takmičari napustili Kostariku (Video)



" Pobednik Survivora po meni bi trebao da bude kompletna osoba. Mora da bude dobar u borbama i dobar čovek. Po meni je samo jedan od trojice muškaraca pokazao da ima sve to" - rekao je Ognjen.

Pleme Sibu provodilo je svoje poslednje veče na otoku. Pričali su o dogodovštinama i najlepšim i najtežim momentima u Survivoru. Posle izvesnog vremena zapevali su sa Martinom.

"Meni je bilo najbolje prvi dan i noć" - rekao je Sebastian dok je Nikola komentarisao da mu je jedan od najlepših trenutaka bio kada je video video poruku svojih najmilijih.

" Večeras mi je teško jer je zadnja noć. Nedostajaće mi" - rekla je Martina i dodala da će se Nikola najviše truditi kako bi se plasirao u finale.

Milan je komentarisao da su pomalo tužni jer ubrzo odlaze i zaključio da su se sprijateljili.

"Lepo se osećam i jedva čekam da se završi ovaj dan da odem kući i vidim svoju ćerku. Jedva čekam da je zagrlim i nastavim dalje sa svojim lepim životom" - rekla je Kristina.

Sibu je dobilo poruku u kojoj je pisalo da će neko od tri preostala takmičara imati priliku da postane četvrti finalista.

"Dogovorili smo se da ćemo se svi boriti svim snagama. Daću sve od sebe" - rekla je Kristina dok je Sebastian komentarisao da će Nikola biti jako razočaran ako on ne pobedi.

"Voleo bih da on bude u finalu, ali sa druge strane voleo bih da vidim i jednu devojku. Svo troje su mi užasno dragi" - rekao je Sebastian.

Ujutru ih je dočekala poslednja borba za ulazak u finale. Morali su da prođu kroz lavirint kako bi došli do slagalice koju su zatim morali što brže da slože.

Nikola je prvi uspeo i postao četvrti finalist Survivora koji ulazi u trku za nagradu od 50.000 eura.

"Drago mi je da sam sad sa momcima u utrci za nagradu. Hteo sam devojkama da prepustim mesto. Mislim da mi nisu velike šanse u finalu pored Sebastiana, Milana i Vlade" - rekao je Nikola.

Martina se našalila kako joj je grozno što je on pobedio.

"Kad ženama date ovakvu slagalicu one gledaju suštinu slagalice. Ne idu mi slagalice, da su bar puzle. Srećna sam zbog Nikole uglavnom" - rekla je Martina.

Kristina se složila sa njom i prokomentarisala da je šokirana što je nije pustio da uđe u finale. Martina i Kristina su nakon poslednje borbe postale članice Velikog veća i morale su da odu na otok odbačenih.

Na finalnom plemenskom savetu biće donesena odluka ko je pobednik.

Nakon što su videli Nikolu, momci su mu oduševljeno potrčali u zagrljaj. Milan je komentarisao kako je mislio da će im se pridružiti neka od žena.

Sreći nije bilo kraja kada je Ognjen pročitao poruku da Veliko veće može da napusti otok.

"Imate pola sata da spakujete stvari i odete", pisalo je u poruci.

Učesnici Survivora nisu mogli da prestanu da skaču i vrište od sreće. Bacili su se u more i počeli da pevaju pesmu "Mito bekrijo".

Ipak, posle pesme i smeha došlo je vreme da spakuju svoje stvari i napokon napuste Otok odbačenih.

"Preživeli smo!" - zaključila je Maja Lena.

Ko će poneti titulu jedinog preživelog i osvojiti nagradu od 50.000 evra, sazaćemo 2. juna uživo u emisiji koja će se od 21h emitovati na televiziji Prva.







Autor: J.B.
Foto:survivor.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>