Region

Svet

Uhapšen pobednik druge sezone rijalitija Survivor Aleksandar Krajišnik

Aleksandar Krajišnik , pobednik druge sezone ekstremnog rijalitija „Survajver Srbija 2010“, uhapšen je juče na području Bratunca nakon što je na benzinskoj pumpi „Hercegovina oil“ u Konjević Polju ukrao 120 litara evrodizela.

Uhapšen pobednik druge sezone rijalitija Survivor Aleksandar Krajišnik



Kako saznaje Press RS, Krajišnik je, osim goriva, ukrao i dve „koka-kole", a potom svojim automobilom „volvo" pobegao sa benzinske pumpe u pravcu Milića.
Pobednik „Survajvera" ipak nije stigao daleko, jer ga je stigla policijska patrola i odmah ga uhapsila. Sa njim je bio i suvozač, čiji identitet nije poznat.

Obojica su posle toga odvedeni u Policijsku stanicu Bratunac, gde su priznali krađu.

Dobro obavešten izvor Pressa RS kaže je da je Krajišnik otkriven zahvaljujući radnicima benzinske pumpe koji su ga prepoznali iz rijalitija „Survajver". Osim toga, Krajišnik je dobro poznat u tom kraju, jer često dolazi u posetu rodbini, pošto je poreklom iz BiH, tako da radnicima pumpe nije dugo trebalo da ga raskrinkaju.

"Krajišnik se juče oko 2.30 automobilom „volvo" dovezao na benzinsku pumpu „Hercegovina oil", koja se nalazi u Konjević Polju. U društvu sa njim bio je još jedan mlađi muškarac. Ponašali su se pristojno i Krajišnik je zatražio od radnika na pumpi da mu natoči pun rezervoar goriva. Kada mu je radnik nasuo pun rezervoar, on je iz gepeka izvadio plastične kante i zamolio ga da i njih napuni gorivom. Ništa ne sluteći, radnici su mu nasuli 120 litara evrodizela u vrednosti 297 maraka" - otkriva sagovornik.

Prema njegovim rečima, radnici uopšte nisu sumnjali u Krajišnika, jer im je delovao kao fin mladić, pa se nisu iznenadili što je tražio da mu, osim u rezervoar, sipaju gorivo i u kante. Dok su radnici sipali gorivo, Krajišnik je iz frižidera uzeo i dve „koka-kole", za koje je rekao da će ih platiti zajedno sa gorivom.

Čim je smestio kante u gepek, Krajišnik je ušao u vozilo, upalio ga i velikom brzinom pobegao u pravcu Milića.U žurbi nije uspeo čak ni da zatvori gepek, već je pobegao sa otvorenim vratima na prtljažniku. Radnici su odmah nakon njegovog bega sa pumpe pozvali policiju, koja je krenula u poteru za Krajišnikom i ubrzo ga uhapsila - priča naš sagovornik.

On tvrdi da ovo nije prvi put da Krajišnik krade gorivo sa benzinskih pumpi u tom kraju. Prema njegovim rečima, radnici benzinske pumpe „Nešković" u Zvorniku su pre dve sedmice imali sličan incident i veruje se da i iza te krađe goriva takođe stoji Krajišnik. Osim krađe na toj pumpi, Krajišnik se sumnjiči da je na sličan način ukrao gorivo i sa benzinske pumpe „Boksit" u Milićima.

U CJB Bijeljina juče nisu želeli da otkrivaju nikakve informacije o krađi goriva u Konjević Polju. Kratko su potvrdili da je policija iz Bratunca juče ujutro privela dva muškarca osumnjičena za tešku krađu i da je u toku kriminalistička obrada.

"Reč je o A. K. i M. M. Oni se sumnjiče da su na benzinskoj pumpi sipali 120 litara goriva evrodizela u vrednosti oko 300 maraka i odbili da plate. Tokom saslušanja oni su priznali krivično delo i protiv njih će biti podnet izveštaj nadležnom tužilaštvu za tešku krađu. U interesu istrage ne možemo da otkrivamo nikakve detalje" - kažu u policiji.

Autor: J.B.
Izvor: Press RS
Foto: Press
 

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>