Region

Svet

Milan Gromilić: Ulaskom u finale ostvario sam svoj cilj (Foto)

Finale rijalitija VIP Survivor emitovaće se uživo 2. juna od 21h na Prvoj televiziji kada će biti poznato ko je osvojio nagradu od 50.000 evra.

Milan Gromilić: Ulaskom u finale ostvario sam svoj cilj (Foto)



Za sada svoje mesto u velikom finalu obezbedili su Sebastijan Flajs, Milan Gromilić i Vlada Vuksanović.

Povodom ulaska u samu završnicu takmičenja Milan Gromilić otkrio je za portal Svet Plus kako se osećao u tom trenutku kada je prošao u finale, kakav je osećaj kada sve to gleda sada na televiziji, kao i da li se nada pobedi.



"Zadovoljstvo je veliko. Za mene je tog trenutka Survivor prestao. Presrećan sam što sam uspeo da ispunim obećanje Lari koje sam dao pre odlaska na Kostariku. Ne mogu da opišem koliko je zadovoljstvo kada imaš takvu porodicu za koju živiš i koju voliš. Toliku energiju i ljubav. Kada si zadovoljan u privatnom životu i kada si ostvaren kao ličnost, sve ostalo je onda lako" - kaže Milan i dodaje da o pobedi ni ne razmišlja:

" Šta bude biće, nemam nikakva očekivanja i ništa više nije u mojim rukama. Za mene je igra završena. To je sada u glavama drugih ljudi, koji sada trebaju sami da donesu svoje zaključke".



Što se tiče izjave Nevena Ciganovića da Milanu nije mesto u finalu i da je igrao prljavo, poznati baletski igrač Pozorišta na Terazijama kaže:

" To je njegovo pravo.Tokom takmičenja tako me je doživeo i stvorio sliku o meni. Ne možemo svi da se skontamo. Sa nekim ostvariš bolji odnos, a sa nekima lošiji. Neven i ja smo sada super. Skroz smo se skontali ovde u civilizaciji, on je jedan jako duhovit momak i žao mi je što nismo imali bolji odnos na ostrvu. Ja sam od samog početka imao motiv ulaska u "Survivor" i nisam ga krio. Sama mogućnost ulaska u finale pruža mi mnoge mogućnosti, a ako ne pobedim, pa bože moj, imam još uvek dve ruke i noge, pa ću zaraditi novac na neki drugi način".



Pored Milana u finale Survivora plasirali su se Neven Flajs i Vlada Vuksanović, koji su po njegovom mišljenju zasluženo među najboljim takmičarima:



"Svi ljudi koji su došli u "Survivor" i koji su uspeli da opstanu na ostrvu, na ovaj ili onaj način, zaslužili su da se nađu u finalu. Najbolji deo ovog takmičenja dogodiće se u subotu, kada će veliko veće odlučiti ko je od nas po fizičkoj i mentalnoj sposobnosti, kao i kompletnoj ličnosti zaslužio da ponese titulu jedinog preživelog i osvoji glavnu nagradu" - rekao je Milan Gromilić na kraju razgovora.

Autor: J.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>