Region

Svet

Kseniji Mijatović se na koncertu providila haljina! (Video)

Svoj solistički koncert u pozorištu "Madlenianum" Ksenija Mijatović nije previše najavljivala u medijima jer je imala želju da ovo bude intimno veče muzike za njene obožavaoce, u čemu je i uspela mimo planiranog! Bilo je potpuno intimno, pa je publika mogla da sluša najbolje od Ksenije i vidi najbolje od Ksenije, jer su sve vreme njene bradavice "bole oči".

Kseniji Mijatović se na koncertu providila haljina! (Video)



Pevačica je na scenu izašla u tamnoljubičastoj haljini i sve prisutne oduševila glasom, ali i grudima, koje su gledale publiku "pravo u oči"! Toaleta od tankog materijala otkrivala je bradavice Mijatovićeve, koja očigledno nije želela da nosi brushalter.

Nema sumnje da se muškom delu publike, pored raskošnog glasa, sigurno svideo i vizuelni efekat koji je postigla.

Pevačica se kroz smeh izjadala zbog toga što joj se desilo.

"Jao, uopšte me ne raduje to što se desilo i samo sam čekala kada će neko od novinara da me pozove. Nažalost se desilo to i nezadovoljna sam veoma. Šta je, tu je, ne mogu ništa da promenim, ali se nadam da je moj koncert ostavio mnogo veći utisak. Svetski tim dizajnera je radio tu haljinu i njih ne bih menjala ni za šta na svetu jer imaju divne kreacije. Oni ne gledaju na te stvari na ovaj način. Ko je bio na koncertu mogao je da primeti da sam mikrofon držala tako da bih pridržavala haljinu koja se otvarala", iskrena je Ksenija.



Autor: S.P.
Izvor: Vesti-online.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>