Region

Svet

Milena Ćeranić prekinula snimanje emisije zbog Nemanje Stevanovića

Pevačica Milena Ćeranić u četvrtak je prekinula snimanje zbog Nemanje Stevanovića! Kad ju je Gagi Đogani u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš„ na televiziji Pink isprovocirao pitanjima o bivšem dečku, pevačica je pobesnela i počela da viče, otkriva za Kurir jedan od očevidaca iz publike.

Milena Ćeranić prekinula snimanje emisije zbog Nemanje Stevanovića



"Gagi je želeo da ispadne duhovit, pa je pitao Milenu kako sa ove distance gleda na učestvovanje u „Farmi“ i da li ima šanse da se pomiri s Nemanjom. Ćeranićku, koja je sedela pored Stoje na takozvanoj vrućoj stolici, ovo pitanje izbacilo je iz takta, pa je ljutito reagovala: „Daj, molim te, kakvo je to pitanje?!“ Zatim se, svesna svoje reakcije, obratila režiji: „Stanite, ne želim da ovo ide! Je l’ može ovo, molim vas, da se iseče iz emisije? Više mi je preko glave pitanja o Nemanji!“ - priča izvor Kurira.

Voditeljka je ispoštovala Milenin zahtev i nastavila snimanje. Pevačica je odgovarala na pitanja vidno neraspoložena. Os­tali gosti su se našli u čudu jer nisu očekivali da će Ćeranićka obustaviti snimanje zbog pitanja o bivšem dečku.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>