Region

Svet

Parni valjak otvara moto sezonu 2012.

Otvaranje moto sezone 2012. u Srbiji i ove godine će se održati u Smederevu, u veličanstvenom prostoru Smederevske tvrđave, a u organizaciji Moto kluba "Ulični borac" iz Smedereva. Prvog dana ove manifestacije, ljubitelje dvotočkaša zabaviće grupa "Parni valjak", dok će drugog dana nastupiti "Zabranjeno pušenje".

Parni valjak otvara moto sezonu 2012.



Obzirom na to da se ovaj dvodnevni rok-spektakl održava u fantastičnom ambijentu Smederevske tvrđave, na prostoru Velikog grada, očekuje se oko 10.000 posetilaca iz celog regiona.

Celodnevne ulaznice su u prodaji, po ceni od 800,00 dinara za 27. april i 600,00 dinara za 28. april, na dva prodajna mesta u Smederevu - pult ispred Turističko informativnog centra u ulici Kralja Petra I br. 8, i pult ispred Galerije savremene umetnosti na Fontani, kao i na svim prodajnim mestima "Card service", knjižarama "Vulkan" i "Delfi" kao i putem interneta na www.tickets.rs.

Ulaz za motore će se naplaćivati po povlašćenoj ceni od 500,00 dinara za oba dana, na prodajnom mestu ispred Tvrđave, a ova ulaznica važi za ceo događaj.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>