Region

Svet

Djole Djogani: Snašao sam se živeći sa Romima

Rijalitija nikad dosta! Đole Đogani će uskoro učestvovati u novom rijalitiju “Šatra”, koji će se emitovati na Televiziji “Prva”.U ovom šouu poznate ličnosti se na dva dana odriču svojih svakodnevnih navika i žive sa romskim porodicama. “Šatra” je snimana ove zime, a Đole otkriva utiske sa snimanja:

Djole Djogani: Snašao sam se živeći sa Romima



"Odlično sam se snašao. Katarina Vučetić i ja smo zajedno snimali ovaj rijaliti dva dana. Bilo je stvarno stresno iskustvo, ali ujedno i zanimljivo. Ovo nije klasičan rijaliti gde se takmičite za nagradu, već živiš sa porodicom koja je u jako nezgodnoj situaciji, siromašnoj i bez uslova za normalan život" - izjavio je Đogani. Kako je produkcija najavila, poznate ličnosti moraće da se odreknu luksuza i lagodnog života, pa smo Đoleta pitali čega se sve on odrekao, prenosi Alo.

"Odrekli smo se svega. Živeli smo u njihovoj porodici dva dana i odrekli smo se svog života. Mi stvarno živimo u luksuzu u odnosu na ono kako oni žive. Neki od njih prose na ulicama, jednu devojčicu su roditelji prodali, a neki od njih su čak imali dodira i sa prostitucijom. Videćete, bilo je dosta emocija i suza" - priča Đole, a trenutak koji je na njega ostavio najveći utisak ne može da izdvoji.

"Svaka njihova reč i priča je u meni ostavila trag" - završio je Đogani, pored koga ćemo u “Šatri” gledati i Katarinu Vučetić, Gocu Tržan, Sergeja Trifunovića, Skaja Viklera i mnoge druge

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>