Region

Svet

Kako zaradjuju Stanija Dobrojević i ostale starlete?!

Starletama se u poslednje vreme nazivaju bukvalno sve devojke koje su popularne a ne rade ništa u životu. Možda se nekada slikaju za Plejboj ili se pojave u ponekom rijalitiju, najčešće se zabavljaju sa poznatim dečkom, snime poneki kućni video i slično, a to nikako ne odgovara pravom značenju.

Kako zaradjuju Stanija Dobrojević i ostale starlete?!



Pojam starleta, zapravo, potiče od italijanskog izraza “starletta”, što znači “zvezdica”. U engleskom jeziku se piše kao “starlet”.

Starleta je, po definiciji, pozorišna ili filmska glumica koja igra sporedne uloge. Uglavnom je to mlada i perspektivna glumica, zvezda u usponu. Ne, ne označava ništa vulgarno i ružno kao što se misli.

Na Balkanu po mišljenju mnogih "sponzoruše" su evoluirale u "starlete", manje je osetljivo pitanje njihovog zarađivanja. Kako one zarađuju i odakle im novca za sve "krpice", cipelice, putovanja i izlaske saznali smo od Stanije Dobrojević koja je svesna da za "starletu" ne postoji penzija:

"Dok ne završim master studije na državnom fakultetu trudim se da sama zaradim novac. Iskreno, razni klubovi mi nude novac da dođem u taj klub, pozdravljam se sa gostima i reklamiram ih na taj način, otprilike mi nude 200 do 300 evra za to" - rekla je Stanija u emisiji "Tačno 1" i dodala da planira da postane poslovna žena:

"Sigurna sam da se ovim neću baviti, naime čim završim fakultet planiram da postanem poslovna žena i da nađem posao", prennosi Puls.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>