Region

Svet

Miloš Bojanić sakuplja preskupe oldtajmere

Miloš Bojanić se po mnogima na Farmi bori kao da mu egzistencija od toga zavisi, a u privatnom životu sakuplja i restaurira skupocene oldtajmere, čija vrednost još uvek nije procenjena, mada neki kalkulišu cifrom od 100.000 evra.

Miloš Bojanić sakuplja preskupe oldtajmere



"Miloš voli stare građevine i stare automobile, ali, na svu sreću, ne voli stare žene, kao što je naša draga Maja Odžaklijevska!" - objašnjava Miloševa supruga Branka Bojanić, i kaže:

"On je već 20 godina kolekcionar oldtajmera, koje kupuje na sajmovima u Švedskoj i Americi. Zasad imamo „kadilak" iz 1959. godine i dva modela „volvoa" iz '54. i '56. godine prošlog veka. Miloš ih je posle kupovine restaurirao i njihove vrednosti sada su neprocenjive. Po izlasku sa „Farme" planira da kupi i kabriolet „kadilak".

Milos Bojanic i kola

Branka još dodaje: "Inače, mi smo našu veliku vilu, koja se nalazila na novosadskom Dedinju - Tatarskom brdu, prodali i kupili stan u centru Novog Sada. Međutim, Miloš je samo zbog automobila kupio novu kuću na istom mestu i za svoje ljubimce sagradio velike garaže!    "

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>