Region

Svet

Region

Počelo snimanje nastavka serije Žene sa Dedinja (Video)

Nakon dve i po godine od snimanja prvog ciklusa “Žena sa Dedinja”, pala je i prva klapa nastavka ove domaće serije u vili na Dedinju. Gledaoci će novih osam epizoda (koje će se snimati sledeća dva meseca na raznim lokacijama širom Beograda) imati priliku da vide već na jeseni.Glavni glumci ostaju isti: Anđelka Prpić (Čarna), Dragan Mićanović (Martin), Maja Noveljić Romčević (Valerija), Irena Mićijević (Klara), Lena Bogdanović (Alisa) i Goran Radaković (Ivan), dok će nove epizode režirati hrvatski reditelj Ivan Goran Vitez.

Počelo snimanje nastavka serije Žene sa Dedinja (Video)



Ekipa “Blica” je juče prisustvovala snimanju prvih scena koje se dešavaju u Valerijinoj i Ivanovoj kući. Dok razgledamo velelepnu vilu, od jednog od glavnih producenata Ive Đurković saznajemo da će novi zapleti biti dinamičniji, a velika promena će se desiti i u životima svih junakinja, prenosi Blic.

"Čarna je trudna, dok se Klara i dalje nosi sa problemima ali pokušava da ipak izađe na kraj sa njima. Alisa ulazi u neku novu fazu svoga života, postaje slobodnija i počinje da izlazi. U novoj sezoni saznaćemo da li će se Alisin bivši muž ponovo oženiti Alisom" - otkriva Iva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>