Region

Svet

Vip Survivor: Aleksandra i Radovan glavna tema pred izbacivanje

Ljubav pršti na sve strane. Radovan je na Ostrvu odbačenih dočekan kao heroj, Aleksandra se momentalno digla iz depresije, a Stanija je odmah izjavila da će, ako dogura do finala, glasati za njega jer je došao kod Aleksandre.

Vip Survivor: Aleksandra i Radovan glavna tema pred izbacivanje



 Jedino je Jelena malo skeptična: „To psiholog može da objasni, a to je to sumanuto vezivanje ljudi kad znaju da će u vanrednim okolnostima da se nađu na malo duže. Ja ne znam kako to ide obično, ali ovaj put popriličan broj parova se tu stvorio, uglavnom platonskih. Nema tu mnogo seksa, svi hoće tih 50 000, da se ne lažemo. Tako da seks- jok“. Mia nema ništa protiv te slatke ljubavne pričice, naprotiv. Pošto im nedostaje TV, kaže, Aleksandra i Radovan su im kao neka „sapunica“ i svi ih gledaju i uživaju.

I Neven misli da je u pitanju samo mala patetična drama, da nema tu ništa od ljubakanja jer nisu prali zube danima. Ognjen smatra da je Radovanov potez greška koja ga može koštati ostanka u plemenu, a i Vlada je skeptičan. Nikola izjavljuje da bi isto postupio ako bi se baš zagrejao za neku cicu, a i devojke u oba plemena su skroz raspilavljene i navijaju za mladi par. Maju Lenu prozivaju zbog spavanja na Ognjenovim grudima, na šta ona odgovara da je Ogi kao jedan veliki meda i da joj je lepo da se greje uz njega, baš kao Kristini uz Nikolu. Kris: „Nikola nije meda, ali je lep. Lepo ti da spavaš pored nekog lepog“. Ali Nikola nije baš raspoložen za zezanje. Njega teške brige more jer je pleme izgubilo pod njegovom perjanicom i jedva čeka da se ratosilja poglavičke trake. Ava je sva kao na iglama jer se oseća ugroženom i latila se pranja odeće svojih saplemenika:

„Hoću da sutra na Plemenskom savetu svi budu zgodni, lepi i usklađeni. Prvo sam sebi oprala stvari jer hoću, ako ispadnem, da odem nežna, čista i profinjena, sa  stilom“. Nikola, Žare, Martina i Neven je ponovo peckaju,  ali Ava se ne trza mnogo. Iako svi misle da je zacopana u Vladu, ona kaže da su samo prijatelji i da su sve te šale „zeka peka“. Vlada takođe demantuje da među njima nečeg ima i da je sve „šala, samo smo prijatelji što ona i zna jer smo nekoliko puta o tome razgovarali. Nju svi volimo jer je stalno vesela i lepo raspoložena i nasmejana“.

Neven smatra da se Vlada sviđa Avi, ali da je on trenutno skoncentrisan na igru i da ga ona samo dekocentriše i da će zato možda hteti da je izbaci. Jedino je Milanu sve potaman, njemu je pleme priredilo malo iznenađenje: tortu od pirinča, svećice od drvaca i rođendansku pesmu za treći rođendan njegove ćerke Lare.

Pošto su nahranile Radovana i krenule da ga isprate, mole ga da prenese i nekoliko porukica: Mia šalje pozdrave ćerki, Stanija šalje Kristini poruku da se drži, a Jelena poručuje muškarcima Boruke da „ni jedna žena sa Ostrva odbačenih neće glasati za njih zbog načina na koji tretiraju žene.“

Izvor: Survivor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>