Region

Svet

Denis Boneštaj: Devet meseci ništa nisam znao o ćerki (Video)

Pevač Denis Boneštaj koji se proslavio hitom "Crno meče" u intervjuu za Svet Plus otkrio je razlog zbog koga se razišao od svoje nevenčane supruge, kao i to zbog čega devet meseci ništa nije znao o svojoj ćerkici.

Denis Boneštaj: Devet meseci ništa nisam znao o ćerki (Video)



"Mi smo odmah po upoznavanju počeli da živimo zajedno i sve se odvijalo velikom brzinom. Upoznali smo se na nastupu u Roterdamu, gde ona živi i ona je već sutradan došla sa mnom u Crnu Goru. Putovali smo, provodili se i bilo nam je jako lepo tih prvih pola godine. Kada smo saznali da je u drugom stanju, rešili smo da se preselimo za Holandiju i tada se situacija drastično promenila" - kaže Deni i dodaje:

"Meni je bilo teško da se priviknem na tamnošnji način života, udaljavali smo se polako i onda smo odlučili da se raziđemo. Najveći razlog našeg raskida u stvari je takav život. Ljudi su hladni, zemlja je hladna. Isabelina majka je radila, a ja sam vikendom nastupao, sve ređe smo se viđali. Mirno smo odlučili da ne možemo više tako. Njih dve su ostale u Roterdamu, a ja sam se vratio u Podgoricu".

Deni takođe otkriva da, iako su se mirno razišli, devet meseci ništa nije čuo o svojoj ćerkici:

"Devet meseci nismo imali nikakav kontakt iako smo se mirno razišli. Ona je odlučila da mi se nakon raskida ne javlja i bilo mi je jako teško u tom periodu. Jednostavno je isključila telefon i nisam mogao da dođem do nje iako sam bio uporan. Sada kaže da ni sama ne zna zašto je to uradila" - kaže pevač i dodaje da je sada sve u najboljem redu, a da je presudnu ulogu u njegovom životu i obnavljanju kontakta imao Dvor:

"Moj ulazak u "Dvor" imao je veliku ulogu u tome. Valjda me je gledala dok sam bio u rijalitiju i čula da sam pozdravljao ćerkicu Isabelu, pa je rešila da mi se javi kad sam izašao. Dvadeset dana posle toga smo se videli i od tada se redovno čujemo. Sa Isabelom pričam telefonom svaki dan, peva moje pesme i uči naš jezik. U maju puni dve godine, pa ću za njen rođendan biti u Roterdamu i uživati sa svojom ćerkom sedam dana" - zaključio je Deni.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>