Region

Svet

Jelena Maćić: Nagradu treba da dobije onaj ko najduže izdrži sa Mijom! (Foto)

Dok je prošle godine najstariji "robinzon", Vesna Zmijanac, uspela da nađe zajednički jezik sa svim ostalim učeniscima tog Survajvora, hrvatska glumica Mia Begović je na Kostariki izgleda uspešno zaratila sa svim ostalim učesnicima.

Jelena Maćić: Nagradu treba da dobije onaj ko najduže izdrži sa Mijom! (Foto)



Prvo se dokačila sa svojim saplemenicima iz Matambe, a onda je Nevenovo iskustvo sa Ostrva odbačenih i priča kako je glumica bila protiv toga da mu u tom kampu daju da jede i spava, okrenula i Boruke od nje. Jednako ih je šokiralo i to što glumu nimalo nije zanimalo kako se njena ćerka Maja Lena snalazi u drugom kampu i da je nije ni pomenula ni pozdravila.

"Nemam ništa protiv da ispadnem iz igre, ali me brine da dođem na onaj otok i da se sretnem sa budalama odnosno sa budalom koja ne zna da kontroliše emocije. Na Ostrvo odbačenih treba da ode neko ko je dovoljno emotivno jak da toj babi začepi usta. Svima je muka jer znaju da je tamo neka nabrušena baba koja nakinđurena čeka da nekog ogrebe. Ne znam kako bih reagovala da mi neko kaže: "Ne dam ti da jedeš". Verovatno bih joj začepila ćušku, a to ne bih želela jer bih volela do kraja ispasti dama, a ne da dođem tamo i da joj pljunem u usta", rekla je Maritna, a prenosi Svet.



Mada je delovalo da je na Ostrvu odbačenih Mia našla zajednički jezik sa stilistkinjom Jelenom Maćić, nije tako.

"Insistiram da se unutar igre preživljavanja napravi još jedna nova igra, a to je ko će duže da izdrži sa gospođom Mijom Begović pošto je to sto puta za…anija igra od svega ovoga u "Survajvoru", rekla je Jelena Maćić u najavi za sedamnaestu epizodu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>