Region

Svet

Kemiš: Pomagao sam Milošu, a on mi proziva ženu

Muž popularne pevačice Zorice Brunclik Miroljub Aranđelović Kemiš,  koja se trenutno nalazi u reality show-u "farma", u intervju kaže da mu nije jasno ponašanje Miloša Bojanića i da se divi svojoj supruzi kako izdržava na imanju.

Kemiš: Pomagao sam Milošu, a on mi proziva ženu



"Čudim se kako Zorica izdržava. Teško je nama koji to gledamo, a mogu misliti kako je tek njoj. Šta da kažem kada se sve vidi. Bilo kakav komentar je suvišan. To je zaista svojevrstan dobrovoljni zatvor, nisam mislio da će biti tako. Brojim dane do njenog izlaska sa imanja" - kaže Kemiš.



Da li veruje u pobedu vaše žene?

"Ne znam, ni ne razmišljam o tome. Nezahvalno je davati bilo kakve prognoze. Biće onako kako narod kaže. Ona se zaista odlično drži, ali to ne mora ništa da znači. Ma, samo da ona bude dobro".

Priča se da ste se i vi ozbiljno naljutili na Miloša Bojanića zbog njegovog ponašanja prema vašoj supruzi?
 
" Opet ne znam šta bih rekao... Ja sam Miloša Bojanića odveo u "Diskos" i uradio mu ploču koja je prodata u 250.000 primeraka. Odnosi između njega i Zorice se često menjaju, pa ćemo videti šta će biti kada izađu sa Farme. Možda se posvađaju zauvek, a možda se i pomire".

Šta vas je najviše zabolelo za ova dva meseca, koliko je Zorica na "Farmi"?

"To što je Miloš moju ženu nazvao neuspelom ministarkom. Muka mi je više od te priče koja se provlači "sto" godina. Niti je iko Zorici nudio da bude ministarka, niti bi ona to ikada prihvatila. U sve živo mogu da se zakunem da je tako".

Zašto izbegavate novinare?

"Ne vidim svrhu da bilo šta pričam, jer sve što kažem ljudima je materijal za nekakvu priču. O Zorici i meni se pisalo mnogo neistina, strašno smo propatili zbog toga. Uvek su svi znali bolje o nama nego mi sami, čak i koji broj cipela Zorica nosi."

Da li vas je pogodila priča o navodnom romskom poreklu vaše supruge?


"Eto, i to su mi drugi ljudi otkrili, jer nisam znao da je Zorica romskog porekla. Neko je hteo da mi "otvori oči", što je suludo. Da zaista ima romsko poreklo nikad to ne bi krila. Izgleda da je mnogima duhovna hrana da razmišljaju o Zorici Brunclik i smišljaju priče o njoj. Šta onda ja da kažem kad se sve vrti ukrug. Neka pričaju oni koji "bolje znaju"!
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>