Region

Svet

Parovi: Nikola Paunović ponovo rasplakao devojku! (Video)

Nikola je od samog početka pravio haos u kući, ljubio gošće na žurkama, provodio više vremena sa Strahinjom nego sa devojkom, a onda se pritajio.

Parovi: Nikola Paunović ponovo rasplakao devojku! (Video)



Ipak, nije trebalo mnogo vremena da Nikola Paunović pred gledaocima opet pokaže nepoštovanje prema devojci Sonji Petrović, posle čega je ona bila na ivici nervnog sloma.

Počelo je bezazleno, čitanjem smišljenih ličnih oglasa, koje su sami napisali, a ispostavilo se da Nikola Paunović u oglasu traži nekog kome će masirati stopala, dok je devojka iz naroda u svom tekstu nudila isto, a oboje su imali istu šifru:vruća čokolada.

"Preterao je. Nije u redu više. Ne mogu više da trpim ovo", rekla je Sonja Petrović, plakala je i tresla se u bašti, dok su oko nje bile Dea Tošić i Saška, tešeći je da izdrži.

Kad je naišao Nikola Paunović, rekao je Sonji da ne glumi, jer je smešno.

"Kako te nije sramota! Jadno se ponašaš! Pola kuće ti se smeje, jer se ponašaš katastrofalno. Ne mogu da razgovaram sa tobom. Kad se središ, pričaćemo. Pukla si, nisi normalna. Neću da se svađam sa tobom, jadna si i bedna", vikao je Nikola na Sonju.

"Zašto sam jadna i bedna? Što trpim tvoje gluposti, a ti misliš da si baja ako muvaš sve devojke, a sa svojom provodiš petanest minuta dnevno? Nije u redu. Ne možeš tako da se ponašaš! Tebi je kao obično milija devojka iz naroda od tvoje devojke. Misliš da je lepo da trčkaram za tobom, a ti se dokazuješ? Ružno je", plakala je Sonja Petrović.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>