Region

Svet

Aca Lukas i Sonja idu na odmor zajedno! Kad god odemo negde mi smo srećni i veseli!

Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja idu na odmor zajedno! Kad god odemo negde mi smo srećni i veseli! Potpuno mi je bespredmetno da to i objašnjavam nekom. Ako je to nekom interesantno, neka tumači kako hoće. 

Aca Lukas i Sonja idu na odmor zajedno! Kad god odemo negde mi smo srećni i veseli! Screenshoot/Youtube
Pevač Aca Lukas uskoro će ekranizovati svoj život, tačnije, snimiće se film po njegovom životu.


U tom filmu gledaoci će imati priliku da vide kako su izgledali sami počeci karijere ovog pevača, a vrlo verovatno će biti prikazan i deo privatnog života.


Ono čime Lukas može da se pohvali da je već deda unuci Minji i da očekuje još jednu prinovu u porodici jer će njegov sin Lazar uskoro dobiti sina. Ipak, Lukas ima svoju mezimicu, ćerku Viktoriju sa kojom obožava da provodi vreme.

- Najmlađi član jedino ide sa mnom, a ostali idu svojim putem. Ovi stariji samo traže karte avionske da im se kupe. A sa Viktorijom odemo Sonja i ja, iako nismo zajedno, ali sa Viktorijom odem. Evo sad ćemo otići na pet-šest dana sa Viktorijom - rekao je Lukas u emisiji "Premijera" i dodao:

- Potpuno mi je bespredmetno da to i objašnjavam nekom. Ako je to nekom interesantno, neka tumači kako hoće. Ja znam šta radim u životu. Neću da se pravdam bilo kome. Kad god odemo negde mi smo srećni i veseli. Ja svoje dete volim i za nju ću da uradim sve na svetu. Ali ja za svoju decu ću uvek da uradim sve. A naravno neću nešto što je protiv volje, ja sam sa Sonjom u super odnosima.
 

Film i serija Kafana na Balkanu: Lukasa glumi Mladen Sovilj!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs


>