Region

Svet

Survivor: Aleksandra se potukla sa Stanijom

Dugo očekivani "Survivor" od večeras počinje sa emitovanjem na televiziji Prva.U surovim uslovima Kostarike preživljavali su Vladimir Vuksanović, Stanija Dobrojević, Jelena Maćić, Milan Gromilić, Kristina Bekvalac, Nikola Šoć, Mia Begović i njena ćerka Maja Lena Lopatni, Neven Ciganović, Ava Karabatić, Aleks Grdić, Žare Berber, Aleksandra Nakova, Sebastijan Flajs, Radovan Stošić, Ognjen Kajganić, Martina Vrbos i Marko Karadžić.

Survivor: Aleksandra se potukla sa Stanijom



Osim što su morali da se sami bore za hranu i brane od divljih životinja, zbog konstantne gladi i nedostatka cigareta, pojedini takmičari su se žestoko svađali.

Jedan od većih sukoba izbio je između „Plejboj" zečice Aleksandre Nakove i srpske starlete Stanije Dobrojević. Naime, kao što smo već objavili, Vlada Vuksanović je i pre "Survivora" bio sa Aleksandrom, koja se tokom puta za Kostariku smuvala i sa hrvatskim misterom Radovanom Stošićem. Na njihovu žalost, odmah su bili razdvojeni i nisu se sreli do kraja takmičenja, pa je to iskoristila Stanija i u toku boravka na jednom od ostrva počela da proziva Aleksandru zbog Vlade i Radovana, što je dovelo da žestoke svađe.

"Stanija je počela sa opaskama i sve je na početku izgledalo kao šala. Aleksandra je bila iziritirana i nije prihvatala takve komentare srpske starlete. Prvo su se vređale, a zatim su počele da se guraju i fizički nasrću jedna na drugu. Njihov sukob je pretio da preraste u pravu tuču, a to su zabeležile i kamere. Produkcija je morala da reaguje i diskvalifikuje ih, jer tako stoji u ugovoru" - rekao je izvor blizak takmičarkama za Press.

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>