Region

Svet

Pogledajte sa kim se Danijela Dimitrovska vidja tajno?! (Foto)

Predstojeće venčanje Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića mnogi željno iščekuju, ali manekenka je iznenadila mnoge rekavši kako niko od medija nije objavio "tačnu informaciju" u vezi sa danom njihovog venčanja.

Pogledajte sa kim se Danijela Dimitrovska vidja tajno?! (Foto)



Takođe je otkrila i da joj ne smetaju Ognjenovi brkovi ali i još zanimljivih detalja... "Ne znam za druge žene, ali meni prija što Ognjen nosi brkove. Nikada nisam imala određeni tip muškarca kada je u pitanju fizički izgled, meni muškarac mora prvo da legne psihički", rekla je Danijela Dimitrovska u intervjuu za Press i otkrila šta je prvo pomislila kad je upoznala svog dragog:

"Naš prvi susret je bio specifičan i desio se pre mog gostovanja u njegovoj emisiji. Pošto se veoma temeljno priprema za šou, pozvao me je 1. januara na sastanak. Prošlo mi je kroz glavu ko se još zbog posla sastaje posle dočeka Nove godine, o čemu da pričamo, doći ću u emisiju i to je to. Njegova profesionalnost me prijatno iznenadila i to je bio moj prvi utisak o njemu. Otišla sam svojim putem i dugo se nismo videli. Kasnije smo se slučajno sreli u Americi, a sve posle toga je naša priča".

Zanimljiv je bio i odgovor na pitanje kome bi radije dala intervju, Ognjenu ili Oskaru?



"Obožavam Oskara, svaki dan se tajno viđam sa njim da Ognjen ne sazna. Pre bih pristala na intervju sa Oskarom, volim njegov specifičan humor. Jedino me je ostavio bez teksta kada je radio intervju u pogrebnom preduzeću, tada nisam imala nikakvu reakciju, ni pozitivnu ni negativnu".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>