Svet

Region

Andjelina bolesna, Bred se kandiduje za Senat!?

Američki tabloidi su objavili kako slavna glumica Anđelina Džoli "boluje od tajanstvene bolesti". Pritom se pozivaju na izjavu navodno dugogodišnjeg bliskog prijatelja Džolijeve, koji je otkrio kako se glumica "godinama bori s depresijom, a sada i sa tajanstvenom bolešću - brzo se umara i ima nagle promene raspoloženja".

Andjelina bolesna, Bred se kandiduje za Senat!?



Iako se sama glumica nije oglasila povodom ovih nagađanja, simptomi "tajanstvene bolesti" koje je opisao njen navodni prijatelj lako bi mogli biti samo kombinacija premora i i stresa – sasvim tipičnih "bolesti" modernog doba.

Dok njegova premorena draga naglo menja raspoloženja, Bred Pit navodno namerava da batali glumu i postane političar. "Puca" ravno na Belu kuću, a u svemu tome navodno ima i Anđinu podršku, jer bi glumica strašno volela da postane Prva dama.

Pit će se navodno kandidovati za Senat, a pođe li sve kako je isplanirao, 2016. godine bi mogao da se kandiduje za predsednika SAD-a. Jedan od glavnih Pitovih političkih ciljeva, navodno je legalizacija marihuane, jer, ako je verovati tabloidima, slavni glumac smatra kako je to najveći izvor novca posle interneta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>