Region

Svet

Majka Ksenije Pajčin odustala od prodaje stana u kome je pevačica ubijena

Dve godine od smrti jedne od najlepših srpskih pevačica Ksenije Pajčin njeni najbliži obeležiće 16. marta na beogradskom Novom groblju. Većina Ksenijinih kolega, koji su posle tragedije u medijima često govorili o prijateljstvu s pevačicom, danas su gotovo zaboravili tragično preminulu  pop zvezdu.

Majka Ksenije Pajčin odustala od prodaje stana u kome je pevačica ubijena



Pevačicina majka Ljubica Kostić i dalje nije spremna da za medije govori o ćerki. Kada smo pokušali da je posetimo u stanu u jednom zemunskom soliteru, u kom živi sa majkom Marom, komšije su nam poručile da majka i baka pokojne pevačice nisu raspoložene da pričaju sa novinarima i da u svoj dom puštaju samo najbliže rođake i prijatelje.

“Iako je želela da se odseli iz Srbije, prvobitno u Grčku, a potom kod brata u Ameriku, kako bi izbegla pritisak medija, Ljubica je ostala u Beogradu uz svoju bolesnu majku, kojoj je pomoć neophodna. Povukla se u sebe i vreme uglavnom provodi s majkom koja je operisala kuk i teško se kreće”, rekle su nam komšije Kostića.
Ksenijina majka se posle smrti ćerke, koju je ubio crnogorski maneken Filip Kapisoda, a potom i sebi oduzeo život, povukla u sebe.

“Kobnog 16. marta 2010. život je stao za Ljubicu. Živela je samo za Kseniju i radovala se svakom njenom uspehu, uživala je u njenoj lepoti i dobroti kako to samo najpredanije majke umeju. Od njene smrti više se ne smeje”, otkriva izvor Pressa.

“Ljubica je posle Ksenijine smrti promenila život iz korena – ima vrlo malo prijatelja s kojima se druži i nema volju da se nečim bavi. Htela je da proda stan u Nikšićkoj ulici, u kome je živela sa Ksenijom, ali je odustala od toga. Od nekretnina ima i vilu s bazenom na Skadarskom jezeru, u koju je Ksenija ulagala sav zarađeni novac, ali tamo odlazi jednom godišnje”, dodaje isti izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>