Region

Svet

Nataša Bekvalac magičnom krpom čisti kuče (Foto)

Iako je Sergeja Trifunovića "nahranila“ kada je krajem pretprošle godine napravio neslanu šalu na račun njene pesme „Čistija“, Nataša Bekvalac dokazala je da i te kako vodi računa o higijeni!

Nataša Bekvalac magičnom krpom čisti kuče (Foto)



Naime, fotografi dnevnog lista Alo uslikali su pop pevačicu u trenutku kada je izlazila iz svog stana u Novom Sadu, a društvo joj je pravila njena kuca Jaca.

Da vodi računa o tome da sve bude kristalno čisto i da joj je higijena na prvom mestu, pokazala je tako što je pred ulazak u svoj automobil magičnom krpom očistila šape svoje mezimice! Kada je videla da su blato i sneg nagomilani ispred njenog BMW-a, Bekvalčeva je uzela krpicu i lagano, nožicu po nožicu, detaljno obrisala Jacu.

Pretpostavljamo da nije želela da uprlja sedište nakon Jacinog trčkaranja po blatu, ali je sigurno da je na prvom mestu razmišljala o onima koje vozi. Naime, Nata sada pored ćerke Hane čuva i Petru, ćerku svoje mlađe sestre Kristine Bekvalac, koja se takmiči u „Survivoru“, pa je zato odgovornost da sve bude čisto još veća.

Tek kada je bila sigurna u to da je njen maltezer kao biser, Bekvalčeva ga je stavila u svoj automobil i krenula. Kojim putem, ne znamo, ali sigurno je da će se uskoro doseliti u Beograd, što je i najavila.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>