Region

Svet

Zdravko Čolić, gudači i bubnjari Dragoljuba Đuričića, 8.marta u Areni Zagreb

Pevač Zdravko Čolić oseća veliku odgovornost i radost zbog skorašnjeg koncerta u Areni Zagreb. Čola ništa ne prepušta slučaju i zato je okupio članove svog benda i organizivao muzičke probe u Novom Sadu.

Zdravko Čolić, gudači i bubnjari Dragoljuba Đuričića, 8.marta u Areni Zagreb



Zdravka će pratiti bend od deset članova, a posebno za zagrebački nastup bendu će se pridružiti i gudači. Uživaćemo u novim aranžmanima Zdravkovih hitova pripremanim samo za zagrebački koncert.

Bubnjari Dragoljuba Đuričića nekadašnjeg bubnjara popularne makedonske grupe Leb i sol, dolaze u Zagreb kao specijalni gosti Zdravka Čolića. Nesumnjivo je da će vas ritam ovih bubnjara razmrdati i da će kompletna dvorana igrati u ritmu bubnjeva, kao i svuda gde su ovi sjajni muzičari do sada nastupali.

Zagrebačkoj publici Zdravko će uživo izvesti hitove sa svog najnovijeg albuma i jedva čeka reakciju zagrebačke publike na nove pesme.
 
"Zagrebačka publika je vrlo izbirljiva, kvalitetna i teško je bilo kom izvođaču da napuni bilo koji veći prostor za koncerte, a pogotovo najveću dvoranu u Hrvatskoj, zagrebačku Arenu. Posebno danas kada se jedva izdvoji za ulaznicu. Uspeh je tim veći ako se i ponovi, ja se nadam jednako dobrom i posećenom koncertu kao što je to bilo 8.3.2009. “, poručuje  Zdravko Čolić.
 
Poznati šarmer i miljenik žena, oseća veliku odgovornost baš prema ženama koje će biti u publici na Međunarodni dan žena.

“Od Zagreba su lepše samo Zagrepčanke. Dosta sam vremena provodio u Zagrebu, i danas često dolazim pa mogu to da potvrdim. Ako je samo delimično tačno da sam im drag i mio, smatram to velikim komplimentom. Moje zadovoljstvo nastupa u zagrebačkoj Areni tim je veće”- rekao je popularni Čola neposredno pred dolazak u Zagreb.
 
Veče ispunjeno hitovima koje svi znamo, bend sačinjen od vrhunskih muzičara i iznenađenja koja organizator priprema za posetioce Zdravkovog koncerta su samo deo vrhunske organizacije. Dođite u zagrebačku Arenu, pevajte i uživajte sa pevačem  anđeoskog glasa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>