Svet

Region

Ovo je muškarac koji je Adele slomio srce i zbog kog je ona postala zvezda (Video)

Poznata je činjenica da je Adele za njen album "21", kojim je osvojila svetsku muzičku scenu, inspirisao muškarac koji joj je slomio srce. Adele njegovo ime taji od javnosti, ali je zato o identitetu tajanstvenog srcolomca za New York Post progovorio neko od njenih prijatelja. On je Slinky Sunbeam, poznat i kao Slinky Winfield, 25-godišnji britanski muzičar i glumac.

Ovo je muškarac koji je Adele slomio srce i zbog kog je ona postala zvezda (Video)



Raskid veze sa njim, inspirisao je Adele da napiše hitove "Someone like you" i "Rolling in the deep" koji su se našli na albumu "21" koji je nedavno dobio šest Gremi nagrada.



"Slinky je momak koji stvarno dobro izgleda. Ima sjajno telo i voli to pokazivati. Sa njegovom kosom podseća na Džimi Hendriksa i nije ni čudo što se Adele zaljubila u njega. Međutim, oni nikad nisu živeli zajedno i on nije tip osobe koji može biti u vezi, tako da ne mogu ni da kažem da mu je Adele bila devojka " - izjavio je neimenovani Adelin prijatelj.

Njih dvoje su se upoznali u februaru 2008. godine preko zajedničkih prijatelja a kako Slinky izgleda dok scira bubnjeve pogledajte u ovom videu:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>