Svet

Region

Adel podržala gotik folk grupu i vinula ih na vrh top lista

Pevačica Adel iskoristila je svoju popularnost kako bi promovisala američki gotik folk duo "The Civil Wars" pozvavši svojih 16 miliona pratilaca na Tviteru da kupe njihov istoimeni album.

Adel podržala gotik folk grupu i vinula ih na vrh top lista



Album američkih kantautora Džoj Vilijams i Džona Pola Vajta treutno je na drugom mestu nedeljne liste najprodavanijih albuma.

Do skoka prodaje albuma došlo je kada je Adel u sredu na Tviteru napisala "Molim vas idite i nabavite novi album "Civil Wars"-a. Oni su moj apsolutni favorit i nova ploča je divna".

Priznatom folk bendu sada "fali" svega još 4.000 prodatih albuma kako bi sa trona zbacili finaliste TV šoua "Britanija ima talenat" Ričarda i Adama čiji je debi "The Impošible Dream" na prvom mestu liste najprodavanijih u Britaniji, pišu ostrvski mediji.

U Americi gde je Adel izuzetno popularna, album "The Civil Wars"-a na dobrom je putu da stigne na prvo mesto Bilbordove liste albuma.

Pevačica Adel retko koristi svoj uticaj na društvenim medijima. Poslednji put to je uradila u maju kada je podržala američkoj di džeja i producenta Krisa Malinčaka čiji je singl ubrzo dospeo na drugo mesto britanske liste singlova.

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Zimbio.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

adeladele

Povezane vesti:


>