Svet

Region

Dženifer Aniston u seksi izdanju! (Video)

Zvezda filma Wanderlust Dženifer Aniston deli naslovnu stranu magazina GQ sa svojim kolegom, glumcem Paulom Ruddom i izgleda fantastično, a tako se, kako kaže, i oseća u četrdesetima.

Dženifer Aniston u seksi izdanju! (Video)



Glumica je sa sebe skinula višak "krpica" i pozirala samo u crnom satenskom brushalteru i kratkom miniću, tako je pokazala da, iako ima 43. godine, izgleda seksi i samouvereno kao nikada do sada.

U intervjuu se osvrnula i na nedavne natpise o tome da je trudna.

"Nedavno sam prestala da pušim, a kada to uradite, događa se da dobijete nekoliko kilograma. Pogotovo ako više niste u 20-im. Mislim da bi mnogi hteli da sada imam dete".

Dotakla se i veze s Džastinom Teroksom, koji s njom glumi u filmu Wanderlust.

"Ako se nešto treba da se desi, desi će se. Mirna sam, pa šta bude. Ne smatram da moram da imam dete. Ne tražim savršenstvo. To je kliše, ako želiš da budeš srećan moraš da imaš kuću, supruga, decu... Deca su nered"!



Paul Rud je potvrdio: "Imam dvoje dece, mogu to i da potvrdim!"

"Podvlačim crtu što se tiče glasina, nisam trudna", rekla je glumica i dodala nešto o vezama: "Ima uspona i padova, to je lepota veze između dvoje ljudi. Ponekad dvoje ljudi ne idu u istom smeru, a ponekad idu. Ako idu u istom smeru, ostaju zajedno, a ponekad se to jednostavno ne dogodi."


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>