Region

Svet

Šampionsko veče kod Ognjena Amidžića (Video)

Emisija "Ami G show" sinoć je bila puna šampionskih gostiju, a medalje su sijale na sve strane.

Šampionsko veče kod Ognjena Amidžića (Video)



Kao prvi gosti u emisiji su se pojavili vaterpolisti na čelu sa trenerom Dejanom Udovičićem. Vidno raspoloženi Nikola Rađen, Stefan Mitrović i Miloš Ćuk pričali su Ognjenu koliko su se trudili da postignu ovakav uspeh, kao i koliko im znači osvajanje zlatne medalje.

Nikola Rađen je Ognjenu otkrio da bi se osećali kao gubitnici da su osvojili sredbrnu medalju i da ne bi došli u emisiju

" Bilo bi mi glupo da dođem kod tebe u emisiju sa osvojenim srebrom" - rekao je Nikola, iako mnogi od nas smatraju da je i osvojena srebrna medalja na bilo kom takmičenju veliki uspeh.

Najmlađi član vaterpolo reprezentacije Miloš Ćuk izjavio je da je presrećan, dok je Dejan Udovičić bio jako kratak:

"Ako hoćeš da budeš prvi, moraš sve da pobediš, to je jedina računica".

Pored vaterpolista, muzički gost u emisiji bio je Dženan Lončarević, koji je na veliko iznenađenje prisutnih u studiju, ali i gledaoca pored malih ekrana, zajedno sa Ognjenom odsvirao pesmu "Ludujem" koju je posvetio našim zlatnim momcima.



Posle sjajnih "delfina" u studio su došli momci koji su nas možda najviše iznenadili osvajanjem srebrne medalje na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u rukometu. Kao predstavnici rukometne reprezentacije Srbije Ognjenovi gosti bili su Nenad Vučković i najstari debitant reprezentacije Dalibor Čutura.

Nenad je na Ognjenovo insistiranje zajedno sa Dženanom otpevao pesmu Harisa Džinovića "Rano je za tugu" što je izazvalo opšte oduševljenje u publici, a po završetku pesme Dženan se našalio i rekao: "Ne da igra, nego peva ubija".

Vučković je bio iskren i rekao da je rame za plakanje nakon izgubljenog finala potražio kod svoje žene, a da im je zlato iskliznulo iz ruke samo zato što su se mnogo istrošili u polu finalnoj utakmici protiv Hrvatske.

.
Sve u svemu jedno šampionsko veče u šou kod Ognjena Amidžića, puno pozitivnih vibracija i optimizma.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>