Region

Svet

Nina Badrić 11. februara u Čakovcu

Pevačica Nina Badrić priprema se za nastup na Eurosongu u Azerbejdžanu, gde će predstavljati Hrvatsku, a jedna od priprema za taj veliki nastup je i u Čakovcu, gde će 11. februara pevati za sve zaljubljene.

Nina Badrić 11. februara u Čakovcu



Nina se posebno raduje ovom koncertu i priprema za njega, jer upravo iz Čakovca kreće njena nova koncertna turneja, kojom će širom Hrvatske i regije promovisati svoj novi album NeBo. Njen novi album osvaja slušaoce širom regije, a prvi singl “Dat' će nam Bog” već je zauzeo prva mesta na mnogim muzičkim top listama.

Sa muzičkih lestvica ne silazi ni pesma "Iz jednog pogleda", Nininog posebnog gosta na koncertu u Čakovcu – Massima. On je izrazio zadovoljstvo što će zajedno sa Ninom u Čakovcu razveseliti sve zaljubljene ali i one koji će se tek zaljubiti.

Osim svog dobrog prijatelja Massima sa kojim je snimila novi duet za njegov novi album,  Nina će na svom koncertu u Čakovcu ugostiti i neke od mladih zvezda showa "Supertalent" – 10- to godišnju Rebeccu Posavec iz Pribislavca i plesnu grupu"Nexus" iz Čakovca.

I Rebecca i plesači iz Nexusa sa nestrpljenjem očekuju nastup pred domaćom publikom, i poručuju da im je velika čast što će kao gosti nastupiti na koncertu velike pevačke zvezde - Nine Badrić.

Koncert Nine Badrić 11. februara u Sportskoj dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, biće već 6. tradicionalni koncert za "Dan zaljubljenih"u organizaciji agencija Gramofon i Tipo marketing u Čakovcu. Do sada su u Čakovcu povodom ovog praznika nastupili Gibonni, dva puta Oliver Dragojević, Toni Cetinski i ranije Prljavo kazalište.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>