Svet

Region

Sil i Hajdi: Pomirenje?

Gostujući u emisiji kod Pirsa Morgana pevač Sil je pričao na temu razvoda od Hajdi Klum, poznatog supermodela, navodeći kako je ona najneverovatnija žena koju je ikada upoznao. Pevač nije krio ni želju za pomirenjem.

Sil i Hajdi: Pomirenje?



Šuškalo se po medijima kako je za razvod ovih dveju ličnosti, nakon više od šest godina veze, kriv Sil i njegov noćni provod. Na sve to izjavio je: "To nema smisla. Istina je da razlog nije samo jedna konkretna stvar:"

"Ljudi vole senzacionalizam. To je priroda ovog posla", rekao je i dodao kako i dalje nosi burmu jer je "još uvek u braku sa neverovatnom ženom", navodeći kako je burma znak poštovanja, odanosti i neverovatne uspomene.
 
Na pitanje voditelja razmišlja li o pomirenju sa Hajdi, Sil navodi kako nikada ne treba reći nikad, ali da ne želi pričati u ime svoje supruge.

"Ne želim da govorim u ime svoje supruge. Neću ni reći kako nismo imali probleme. Imali smo ih, to je tačno, zašto bismo se rastajali ako nismo? Moja ljubav prema njoj se nije promenila. Ona je najneverovatnija žena koju sam ikada upoznao, i verujem u to još otkako sam je upoznao, pre osam godina", izjavio je Sil i dodao kako je Hajdi zaslužna za to što je on bolji čovek i da će njih dvoje zauvek ostati najbolji prijatelji.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>