Region

Svet

Beogradski hor Obilić gostuje Toniju Cetinskom

Na predstojecem koncertu Tonyja Cetinskog, koji ce biti održan 14. februara u Beogradskoj areni, potvrdjeno je učešće - hora "Obilić", Kulturno-umetničkog društva "Branko Krsmanović" iz Beograda.

Beogradski hor Obilić gostuje Toniju Cetinskom



Zahvaljujući trodecenijskom entuzijazmu Darinke Matić - Marović, i postignutim rezultatima na domaćoj i medjunarodnoj umetničkoj sceni, hor "Obilić" se ubraja medju najznačajnije muzičke ustanove u zemlji.
 
Uz Tonyja Cetinskog i njegov petnaestočlani bend, te večeri na sceni Beogradske Arene biće 80 članova hora Kulturno-umetničkog društva "Branko Krsmanović", kao i 74 člana Zagrebačke filharmonije, pod dirigentskom palicom Ive Lipanovica.

Tony Cetinski, prošlogodišnjom turnejom "Furia Tour", dokazao je da je jedan od najboljih pop izvođača u regionu. Njegova ljubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energičan nastup i moć direktne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posetilaca na njegovim koncertima. Rasprodane dvorane u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini dokaz su i priznanje publike za 20 godina uspešne karijere. Koncert "Otkrivanje strasti" je stepenica više i novi doživljaj koncerta za vernu publiku.

U projektu "Otkrivanje strasti" Tony sublimira svoju strast prema rocku koju nosi iz mladosti, pop-u s kojim živi i raste i strast prema klasici koju je otkrio u svojoj muzički zrelijoj fazi. Najavljujemo Vam i puno lepih iznenađenja i jako zanimljive goste.

Svima koji odluče da 14. februara proslave sa nama Dan zaljubljenih u Beogradskoj Areni, pripremamo zaista poseban program.

Tony Cetinski otpevaće u Areni svoje najlepše pop hitove, poput „Kad žena zavoli“, ali i svetske hitove u originalnim aranžmanima. Posetioce koncerta očekuje zaista posebno veče, ispunjeno odličnom muzikom u dosad neviđenom izvođenju Tony-ja i njegovih gostiju.

Crossover trilogija "Otkrivanje strasti" već imenom sugeriše na muzičko putovanje kroz tri muzička pravca, a sve složeno u jedan koncert. Uživaćemo na koncertu u Tony- jevom izvođenju "Carusa", "Nessun Dorma", ali i rock hitovima "Here I go again",“Final countdown“...

Ovo je samo deo programa crossover trilogije "Otkrivanje strasti", a još iznenađenja i zanimljivosti očekuje Vas na samom koncertu.

Sve pesme koje će Tony otpevati na beogradskom koncertu su prearanžirane i izvešće ih uz pratnju svog benda i Zagrebačke filharmonije pod dirigentskom palicom Ive Lipanovića. Obećavamo Vam zaista dobar koncert, u koji je uloženo mnogo rada, emocija i ljubavi. Hemija između Tony-ja i publike u Beogradskoj Areni, verujemo, učiniće predstojeći nastup jednim od onih za pamćenje.

Ulaznice za Tony-jev koncert možete kupiti od ponedeljka 21. novembra po sledećim cenama: 1900, 2200, 2400, 2500, 2700 i 2900 dinara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>